Pàgines

10.14.2012

Espalla de xai farcida

Ingredients:
1 espalla de xai sense os
2 tomàquets
2 cebes
2 pastanagues
4 grans d'all
oli d'oliva
Sal i pebre
Canyella en pols
1/2 tassa de conyac

-Per al farciment
1 pebrot vermell escalivat
1triuta a la francesa de 2 ous

-Per al guarniment
Pèsols i /o bolets

Preparació:
Preparem el perbrot escalivat i la truita de dos ous.
Procedim a condimentar l'interior de l'espalla amb sal, pebre i canyella en pols. Introduirem al llarg de l'espalla tiretes de pebrot vermell i la truita. Despés l'enrollarem amb el farciment i lligarem la peça de carn, amb fil.
Es prepara en una safata l'esplla, els tomàquets, les cebes i les pastanages tallades a trossos, així com els alls, sense pelar. Es sala i s'hi tira u raig d'oli. Es col·loca al forn a 180ºC d'urant 1h i 1/2. Durant la cocció es va tombant i regant amb el mateix suc que es va formant. A mitja cocció s'hi afegeix mitja tasseta de conyac.
Un cop cuitaes deixa refredar per poder-la tallar. Les verdures cuites es trituren, es passen pel colador xinès i s'hi afegeix una mica de llet descremada. Si queda la salsa massa clara, s'hi pot afegir una cullereta d'espessant. Es serveix acompanyada de pèsols i/o bolets.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada