PĂ gines

10.17.2012

Estofat de porc senglar

Ingredients:
2kg de porc senglar
1 ceba
9 o 10 alls
1 fulla de llorer
8 cullerades soperes d'oli d'oliva
sal
Una cullerada de cafè de pebre negre
Dues branques de julivert
Un raig de conyac

- Per a la picada
10 avellanes torrades
15 admelles torrades
un grapat de pinyons
Una llesca de pa fregit


PreparaciĂł:
La nit abans posar la carn trosejada i neta d'os i greix amb aigua. Abans de guisar-la, renta-la bé i eixuga-la.
Posa la carn a l'olla de pressiĂł en fred amb una ceba tallada petita, 4 o 5 alls,la fulla de llorer i un bon raig d'oli d'oliva. Remenar fins que agafi color i posar-hi sal, pebre, un raig de conyac i cobrir-lo amb aigua calenta. Tapar l'olla de fang. DesprĂ©s fer una picada amb 3 o 4 alls, el julivert´, la llecsa de pa fregit, i les ametlles, les avellanes, i els pinyons. Afegir aquesta picada de carn amb una mica se suc de la seva cocciĂł i deixar que faci xup-xup 10 min mĂ©s.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada