Ingredients:
250g de sucre
300g de farina
150g de lardons
2 cullerades de <<Royal>>
2 cullerades de <<cremadina>>
Mig tub de sucre de vainilla
Una mica de raspadures de llimona
1/4 l de llet
Atmelles
Preparació:
DEixeu de banda 1/4 part de les clares d'ou; la resta bateu-les a punt de neu i barregeu-les amb la pasata que haureu fet amb les ingredients següents: el sucre, la farina, els llardons, el <<Royal>>, la <<Cremadina>>, el sucre de vainilla,les raspadures de llimona i la llet.
Un cop tot ben passat i afegides les clares a punt de neu, fiqueu-ho al forn i ,quan la pasata estigui torrada de dalt, trieu-la i poseu-hi el quart de les clares pel damint. A cuntinuació, escampeu-hi unes ametlles pelades i tallades i 150g de sucre. Una vegada cuita, regalu-la amb una rajolà d'anÃs.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada