Pàgines

11.26.2012

Galetes casolanes

Ingredients:
300g de farina
3 cullerades de llevat en pols 
100g de sucre
1 ou 
150g de matega 
Oli o mantega
Xocolata, cireres, ametlles, mermelada....

Preparació:
Col·loqueu la farina en una p,ata i parregeu-la amb el llevat; deprés disposeu la mescla en forma de corona amb el sucre barrejat amb l'ou sencer i la mantega a trosstes al mig. Treballeu-ho bé fins aconseguir una pasta compacta. Emboliqueu-la en paper de plata i deixeu-la reposar mitja hora al frigorífic.
A continuació, esteneu part de la pasta amb el corró i feu-li les formes que vosaltres vulgueu, guarniu-les amb xocolata, rovell d'ou, mermelada, ametlles, cireres,....
Una vegada preparada la pasta col·loqueu les galetes a la safata engreixada i deixeu-les coure uns deu min. al forn.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada