Pàgines

11.26.2012

Girella

Ingredients:
2 busdells de xai 
Mitja frixura de xai
Mig cor de xai 
100g de cansalada 
150g d'arròs
4 grans d'all trinxats 
3 ous 
100g de pa 
50g de car dels prims picada 
Pebre 
Sal.

Preparació:
Feu bullir durant un quart d'hora el cor i la freixura. Una vegada bullit, talleu-ho a trossets petits o moleu-ho a màquina. A continuació, talleu la cansalada i la carn, també en trossos petits. Feu una massa amb el cor, la freixura, la cansalada i la carn, l'arròs cru, els alls, el julivert, els ous, pa esmotllat, sal i pebre, i introduïu-la en els budells. Cosiu-los amb cura, procurant que no quedin massa plens: l'ou, el pa i l'arròs els podrien fer reventar en aguantar de volum durant l'ebullició. Poseu els buedlls a bullir a foc lent, amb aigua una mica salada, durant dues hores. Podeu mejar-ho un cop sortit de l'olla o fregiu-ho a la paella l'undemà o més endavant.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada