Pàgines

11.26.2012

Croquetes de carn

Ingredients:
250g de carn picada de pollastre
250g de carn picada de vedella
250g de carn picada de porc
2 ous
Molla de pa
2 grans d'all
1 branqueta de julivert
Pa rallat
Oli
Sal i pebre 

Preparació:
Barregeu les crans picades en un recipient i, un cop ben unides, agegiu-hi la molla d'una llesca de pa remullada amb llet, una mica d'all i julivert trinxats, sal i pebre i dou ous batuts. Si cal afegiu-hi una mica de farina de galeta per amalgamar-ho tot correctament. Un cop llesta la pasta, preneu-ne porcions amb les mans, doneu-los la corma caracterìstica de les croquetes i, desprès, arrebosseu-les amb el pa ratllat i fregiu-les amb el oli abundant roent fins que quedin ben daurades. Les podeu guarnir amb una branqueta de julivert fregit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada