Pàgines

11.26.2012

Coca de xefla

Ingredients:
300g d'albergínies
300g de pebrots vermells
300g de tomàquets
4 agrengades
Oli
Sal i pebre

-Per la pasta de pa:
500g de farina
15g de llevat
1 got d'aigua
Sal

Preparació:
Prepareu primer la pasta de pa barrejant la farina amb el llevat desfet amb aigua tèbia i un pols de sal. Aneu passant els ingredients i afegint-hi aigua fins a obtenir una textura homogènia i elàstica. Formeu una bola tapeu-la amb un drap i deixeu-la reposar coma mínim una hora. Llavors, esteneu-la en una safata del forn untada amb oli o bé doneu-li forma de coca amb un corró. Trossegeu les verdures, salpebreu-les al gust i distribuïu-les per sobre de la coca. Poseu les arengades a sobre, regueu-ho tot amb un bon raig d'oli i fiqueu la coca al forn durant 20 o 25 min. fins que estigui cuita.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada