Ingredients:
- Crema pasissera:
370g de llet sencera
80g de rovell d'ou
110g de sucre
44g de maicena
100g de nata muntada
18g moscatell
-Sable d'avellanes:
250g de farina
250g d'avellanes torrades
260g de mantega
-Sopa de vi :
100ml moscatell o vi ranci
100ml almívar
-Crema de mató:
400g mató
50g Melde romaní
Fruitas secs:
Ametlles, nous, pinyons, orellanes, figues seques i avellanes.
Preparació:
Crema pastissers:
Escalfar la llet. Barrejar el rovell, el sucre i la micena desññeïda amb una mica de llet. Unir les dues preparacions i ecalfar fins que lligui i colar. Muntar la nat i afegir el moscatell. Quan la crema està ferda, li barregem la nata i refredar-ho.
Sable d'avellanes:
Fer una massa amb tots els ingredients, estirar el tamany d'1 cm d'alçada i tallar amb un motlle rodó. Fornejar a 180º durant 4-6 min.
Sopa de vi :
Barrejar l'almívar i el vi.
Tallar els fruits secs a trossos petits i reservar. En un plat fons posem la crema de base, a sobre la sable, fer una quenelle de mató i espolsar amb els fruits secs que hem reservat.
Acabar amb un raig d'almívar de vi ranci.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada