Pàgines

10.17.2012

Xiulets amb oli del confitat

Ingredients:
500g de xiulets
1 ceba mitjana
2-3 tomàquets madurs
3 grans d'all
Julivert
Farina
Oli del confitat
Sal

Preparació:
Renteu els xiulets i feu-los bullir en una olla amb aigua i un pessic de sal. Un cop cuits, escorreu-los i reserveu-los. Posseu una cassola al foc amb una bona quantitat d'oli del confitat i , quan s'hagi desfet i sigui calent, sofergiu-hi la ceba picolada. Quan comenci a enrossir-se, afegiu-hi els tomàquest rallats i, al cap d'uns cinc minuts, els alls i una mica de julivert ben trinxats. Deixeu espessir una mica el sofregit i llavors, incorporeu-hi les tavelles (xiulets) prèviament bullides i una cullerada de farina. Remeneu-ho tot amb una cullerada de fusta i, quan tots els ingredients s'hagin integrat, rectifique-ho de sal i serviu-ho ben calent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada